Politika privatnosti

Polica Privatnosti za MT ETER d.o.o.

Na Zabavnom radiju, dostupan sa https://www.zabavni.hr, jedan od glavnih prioriteta je privatnost korisnika. Ovaj dokument Polica Privatnosti sadrži tipove informacija koje se se prikupljaju i pohranjuju na Zabavni radio i pokazuje kako ih mi koristimo. Ako imate kakva dodatna pitanja ili želite više informacija o Polici Privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas na info@zabavni.hr

 Log datoteke (Log Files)

Zabavni radio slijedi standardnu proceduru korištenja log-datoteka. Te datoteke bilježe posjetitelje kada posjete mrežnu stranicu. Sve hosting kompanije rade to kao dio hosting servisa analitike.Informacije koje se prikupljaju sadrže internetski protokol (IP) adrese, tip preglednika, Internet Service Provider (ISP), datum i vrijeme, referentnu/izlaznu stranicu i možda broj klikova te nisu povezane ni sa kojom informacijom koja se može osobno identificirati. Svrha je ovih informacija analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na mrežnom mjestu i skupljanje demografskih informacija.

Kolačići i Web Beacons

Kao bilo koja druga sranica, i Zabavni radio koristi kolačiće, tzv. cookies. Koriste se da pohrane inforamcije koje uključuju posjetiteljeve preferencije i stranice na mrežnoj stranici kojoj je posjetitelj pristupio ili je posjetio. Te se informacije koriste za optimiziranje korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naših mrežnih stranica na temelju vrste preglednika i/ili drugih podataka posjetitelja.

Pravila o privatnosti (Privacy Policies)

Možete pogledati ovaj popis kako biste pronašli Pravila o privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera Zabavnog radija. Naša Pravila o privatnosti kreirana su uz pomoć Generatora politika privatnosti. Poslužitelji oglasa treće strane ili oglasne mreže koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili web Beacon, koji se koriste u oglasima i vezama koje se pojavljuju na Zabavnom radiju, a šalju se izravno na korisnički preglednik. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za personaliziranje reklamnog sadržaja koji vidite na mrežnim lokacijama koje posjetite. Imajte na umu da Zabavni radio nema pristup ili nadzor nad ovim kolačićima koje koriste treći oglašivači.

Pravila o privatnosti trećih strana

Pravila o privatnosti Zabavnog radija ne odnose se na ostale oglašivače ili mrežne stranice. Stoga vam savjetujemo da za detaljnije informacije konzultirate odgovarajuća pravila o privatnosti tih trećih oglasnih poslužitelja. To može uključivati njihove prakse i upute o isključivanju određenih opcija. Ovdje možete pronaći potpuni popis ovih Pravila o privatnosti i njihove poveznice:

Možete onemogućiti kolačiće putem svojih pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim mrežnim preglednicima, možete ih pronaći na preglednicima odnosno na mrežnim mjestima.

Zaštita djece

Drugi dio našeg prioriteta jest dodatna zaštita djece za vrijeme korištenja interneta. Potičemo roditelje i staratelje da promatraju, sudjeluju u i/ili nadgledaju i vode njihove mrežne aktivnosti. Zabavni radio namjerno ne prikuplja nikakve osobne podatke djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete takve informacije ostavilo na našoj mrežnoj stranici, pozivamo vas da nas odmah kontaktirate i učinit ćemo sve kako bismo takve podatke brzo uklonili iz svoje evidencije.

Internetska pravila o privatnosti

Ova Pravila o privatnosti odnose se samo na naše mrežne aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše mrežne stranice s obzirom na informacije koje su dijelili i/ili prikupljali na Zabavnom radiju. Ovo se pravilo ne odnosi na podatke prikupljene izvan mreže ili putem drugih kanala, koji nisu naša mrežna stranica.

Pristanak

Korištenjem naše mrežne stranice, ovime se slažete s našim Pravilima o privatnosti i prihvaćate njihove Uvjete i odredbe.Current track

Title

Artist