UN ambasadorica ima novu pjesmu

Piše: - 11.07.2019.

Nakon pjesama “Sixteen” i “Close To Me” Ellie Goulding najavila je iščekivani povratak na glazbenu scenu, pjevačica nam je predstavila suradnju s jednim od najpopularnijih mladih imena modernog hip-hopa. Riječ je o singlu “Hate Me” na kojem se pojavljuje platinasti reper Juice WRLD.

“Ova pjesma svojim tekstom odudara od većine mojih pjesama, zbog toga me iznimno zabavio proces njenog nastajanja.”, otkrila je pjevačica. “Hate Me” donosi zarazan spoj pop i R&B glazbe koji će neizbježno činiti soundtrack ovogodišnjeg ljeta, za što je zaslužna i prvoklasna produkcija iza koje stoje Jason Evigan (Demi Lovato, Madonna) i The Monsters and Strangerz (Britney Spears, Kanye West, Jennifer Lopez).

Goulding je nedavno stigla do brojke od 10 milijuna pretplatnika na svojem YouTube kanalu koji je do danas skupio više od pet milijardi pregleda. Pjevačici je ove godine pripala još jedna velika čast – snimanje vokala za pjesmu “In This Together”, koja se našla na soundtracku hvaljenog Netflixovog dokumentarca “Our Planet”.
Ellie Goulding jedna je od najuspješnijih britanskih glazbenica ovog desetljeća. Osvojila je dvije BRIT nagrade, prodala 14 milijuna albuma, 102 milijuna singlova i skupila 13 milijardi streamova na digitalnim glazbenim platformama. Posljednje studijsko izdanje, naziva “Delirium”, objavila je 2015. godine. Na albumu su se našli hitovi “Something In The Way You Move” te “Love Me Like You Do”, čiji je službeni spot do danas skupio skoro dvije milijarde YouTube pregleda.

Pjevačica se osim glazbom bavi i humanitarnim radom te je nedavno postala UN ambasadorica s ciljem da usmjeri pažnju na problem klimatskih promjena.

Podijelite

Current track

Title

Artist