Počinje “Ljeto kod Matoša”

Piše: - 18.07.2019.

Manifestacija “Ljeto kod Matoša” na Gornjem Gradu počinje sutra i traje do 1. rujna na Strossmayerovu šetalištu, uz bogat program koncerata uličnih bendova, nastupa stand – up komičara, gastronomije i zabave pod budnim okom “Matoša s klupe”.

Manifestacija je nastavak adventske priče “Caffe de Matoš”, a proizašla je iz ideje da se jedna od najljepših šetnica grada Zagreba, Strossmayerovo šetalište, sadržajima, uređenjem i atmosferom afirmira kao romantično ljetno gradsko događanje koje svojim programom i scenografijom oživljava “dobra stara vremena” Zagreba. “Dani provedeni na savskom kupalištu, vožnje u nepoznato u kultnim fićekima i plesnjaci na terasama pod zvijezdama dio su nekog drugog života koji ovog ljeta opet postaje stvarnost”, stoji u najavi.

Sadržaj “Ljeta kod Matoša” svaki će dan donijeti novi doživljaj ljeta u Zagrebu, uz mnogobrojna mjesta za idealnu fotografiju i kućice ugostiteljskog karaktera koje će nuditi najfiniju hranu, a sve to u oživljenom “starom zagrebačkom kupalištu u samom centru Grada”. Moći će se zaigrati i popularni pub kvizovi na temu kultnih filmova i serija s malih ekrana, a na “šetalištu koje čuva Matoš” ovog će se ljeta, među ostalim, moći zaigrati i glazbeni kviz Retro ili sudjelovati u popularnoj igri Pictionary.

Podijelite
OZNAČENO KAO:

NASTAVI ČITATI OBJAVE

PREDHODNA OBJAVA

Vamos A La Playa


Thumbnail
Current track

Title

Artist