Posljednji Dj Time prije ljeta

Piše: - 20.07.2019.

Večeras od 21 sat poslušajte posljednje izdanje emisije Dj Time prije ljetne stanke. U posljednjoj emisiji slušate top listu do 22, nakon toga mixevi uživo do ponoći u kojima imate prilike preslušati plesne hitove za ljeto 2019 godine. Na kraju emisije od ponoći predstavljamo prvi dio mixane kompilacije “On the Beach 2019”.

Već tradicionalno svakog ljeta, emisija Dj Time izlazi sa posebnom mixanom kompilacijom serije “On the beach” u kojoj slušamo najveće ljetne hitove za trenutnu godinu tj. ljeto. Po prvi puta ova kompilacija izlazi na 2 cd-a tj. digitalno u dva dijela koja su podijeljena na day and night mix (vezan za dan i noć).  U special editionu ove posljednje emisije od ponoći pretpremijerno slušamo night mix, kompilacije koji sadrži neke od najboljih klupskih hitova, a day mix na radiju slušamo početkom iduće sezone od devetog mjeseca.

Svi fanovi emisije Dj Time koji istu prate na profilima društvenih mreža tokom sljedećeg tjedna dobiti će obavijest o točnom vremenu izlaska mixeva, koje će moći downlodati i streamati putem iTunes, mixcloud i ostalih popularnih glazbenih servisa. Neki od izvođača u night mixu su : Davin Penn, Cedric Gervais, Jax Jones,  Disciples, Purple Disco Machine, Arno Cost itd. Dok u day mixu koji izlazi sljedećeg tjedna, ali ga na radiju slušamo u prvim danima devetog mjeseca: Avicii, Martin Solveig, David Guetta, Jubel, Lp, Dennis LLoyd itd. Mix je produciran i masteriran za Zabavnom, a potpisuje ga Dj Hot J.

U ljetnoj pauzi u terminu emisije možete slušati reprize najboljih mixeva, a nova sezona kreće početkom devetog mjeseca. Emisiju možete pratiti na profilima društvenih mreža kao što su Fb, Twitter, Viber i na glazbenim servisima iTunes i mixcloud. Želimo vam bezbrižno i glazbom ispunjeno ljeto !

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist