TAYLOR SWIFT “Lover” album

Piše: - 26.08.2019.

Popularna Taylor Swift svakim novim izdanjem svijet glazbe dodatno obogaćuje precizno satkanim i autentičnim pjesmama. Novo poglavlje u karijeri jedne od najutjecajnijih kantautorica suvremene glazbe započinje današnjom objavom njenog novog, sedmog studijskog izdanja upečatljivog naziva “Lover”.

Album “Lover” sadrži 18 pjesama koje je Taylor producirala uz tim sastavljen od nekih od najboljih producenata današnjice, a među njima su se našli Grammyjima nagrađeni Joel Little (Jonas Brothers, Shawn Mendes, Imagine Dragons) i Jack Antonoff (Lorde, Lana Del Rey, Sia). Kao što sugerira naziv albuma, motivi koji prevladavaju albumom “Lover” romantične su prirode: “Romantične pjesme ne moraju nužno biti vesele. Mislim da se romantika može pronaći i u osjećaju tuge ili samoće.”, objasnila je popularna američka kantautorica.

Netom prije objave albuma, Taylor je premijerno uživo prikazala službeni videospot za pjesmu “Lover”.

Kao što je milijunima njenih obožavatelja diljem svijeta poznato, Taylor vrlo otvoreno izražava svoja politička i društvena stajališta, zbog čega su se na albumu našle i pjesme s političkim porukama. Glazbenica se nedavno u otvorenom pismu obratila senatoru američke savezne države Tennessee te od njega zatražila da podrži “Equality Act” – zakon čiji je cilj zaustaviti diskriminaciju temeljenu na spolnoj orijentaciji i rodnom identitetu.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist