Sassja objavila novi singl – “Moj dragi”

Piše: - 27.08.2019.

Regionalnu publiku oduševila je specifičnim zvukom i tekstovima na koje su je inspirirali ljudi koji je okružuju, a njeni singlovi uvijek ubodu sadašnji trenutak – ona je Sassja.

“Moj dragi” novi je singl tuzlanske reperice koja je svoj povratak nakon kratke pauze najavila početkom ljeta suradnjom sa Zabranjenim pušenjem na njihovoj pjesmi “Kupi nas Ali”. Na prvom samostalnom singlu u godinu dana, Sassja je prvi puta surađivala sa zagrebačkom legendom Baby Dooksom, a suradnju planiraju nastaviti i u narednom periodu.

Osim muzike kojoj je teško odoljeti, Sassja svojim tekstovima osvaja simpatije publike jer bez straha govori o situacijama u kojima će se mnogi pronaći. Takav je slučaj i u pjesmi “Moj dragi” za koji su interpretacije otvorene, nenametnute i u potpunosti spontane. Ova “neljubavna ljubav-na” pjesma dvosmislena je, baš kao i život koji svakodnevno žive prosječni ljudi, negdje na raz-međi između ljubavi i preživljavanja, odnosa i kompromisa, držanja i prepuštanja. Doživite “Moj dragi” kako želite!

Premijera spota rezervirana je za 15. rujna, a do tada “Moj dragi” možete slušati na valovima našeg radija.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

SLJEDEĆA OBJAVA

Klapa Cambi Split


Thumbnail
PREDHODNA OBJAVA

NK SESVETSKI KRALJEVEC


Thumbnail
Current track

Title

Artist