MARKO KUTLIĆ – SREĆA

Piše: - 03.09.2019.

“Sreća” je “U kapi tvoje ljubavi”. Na ovaj bi se način savršeno mogla opisati životna, ali i dosadašnja fenomenalna samostalna karijera mladića, koji je u protekle dvije godine osvojio srca i duše, publike i struke.

Marko Kutlić, koji je već sa brojnim nagradama potvrdio status najperspektivnijeg mladog izvođača, i za kojeg bi se moglo reći kako mu je u zvijezdama zapisan glazbeni uspjeh, na zadovoljstvo svih fanova, predstavlja novu pjesmu jednostavnog naziva “Sreća”.

Tu iznenađenjima nije kraj, jer “Sreća” je ujedno i najavni singl Markovog dugoočekivanog samostalnog albuma, koji će nositi naziv po njegovom istoimenom hitu “U kapi tvoje ljubavi”.

Moja nova pjesma “Sreća”, govori o onom osjećaju koji svaki čovjek priželjkuje, a to je taj osjećaj sreće, u trenutku spoznaje da si pronašao srodnu dušu. To je onaj osjećaj kada sve dobije svoj smisao, sve sjedne na svoje mjesto, kad znaš da je svaki korak pravi i kad nema više nikakvih pitanja.”, istaknuo je Marko.

“Sreća” je Markov glazbeni adut za ovogodišnji Aurea Fest u Požegi, na kojem je imao dvostruki program. Prvo je 29.08., nastupao u revijalnom djelu “Aurea Jazz Festu”, gdje je zapjevao uz podršku orkestra Big Band Požega. Isti orkestar pratito ga je i dan kasnije, u petak 30.08., kada je “Sreću” i službeno predstavio požeškoj publici u sklopu festivalske pop večeri, na Trg sv. Terezije. Ovu lijepu pjesmu slušate i u programu “Zabavnog”.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist