PREDSJEDNICA U SESVETSKIM ŠKOLAMA

Piše: - 09.09.2019.

Prvi dan škole predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović provela je u Sesvetama, družeći se s učenicima i nastavnicima Gimnazije Sesvete i Osnovne škole Luka. Predsjednicu su pozdravili ravnatelji Slavko Ivanković i Marina Sabolović

Predsjednica je zaželjela sretnu i uspješnu novu školsku godinu, učenicima, roditeljima, ravnateljima, profesorima, učiteljima te svim djelatnicima škola u Hrvatskoj, a posebno se obratila prvašićima, koji danas započinju svoje uzbudljivo školsko putovanje. „Želim da vam to putovanje bude sretno i radosno, ispunjeno najljepšim trenucima prijateljstva koja ćete njegovati i pamtiti cijeloga života. Želim da vas na tom putovanju prati radoznalost i želja za znanjem koje ćete primjenjivati i koristiti cijeli svoj život“, kazala je Predsjednica.

 

„Nemojte zaboraviti i nemojmo zaboraviti – naša Hrvatska ostaje na vama, vi jeste Hrvatska! Vi ste Hrvatska danas, vi ste Hrvatska i za 20 i za 50 godina, kada mnogih od nas starijih više neće biti. I zato sada učite, da biste kroz život mogli koračati uspravno i ponosno, da biste mogli izgrađivati i sebe i našu Domovinu“, kazala je predsjednica Grabar-Kitarović prigodno se obrativši učenicima i profesorima u Osnovnoj školi „Luka“ u Sesvetama.

Opširnije u našim Vijestima u 15:00, emisijama Moj Zagreb u 17:00  i Kronika dana u 19:00 sati.

Podijelite

Current track

Title

Artist