Svečana sjednica povodom Dana Općine Rugvica

Piše: - 09.09.2019.

U sklopu obilježavanja Dana Općine Rugvica u subotu je u Jalševcu Nartskom održana svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj su nazočili brojni gosti. Naglasak i ovog puta bio je na brojnim projektima koji su realizirani ili će tek biti. Načelnik Mato Čičak u najvažnije projekte ubrojio je izgrađeni dječji vrtić, novi vrtić čija bi gradnja trebala započeti krajem mjeseca, uređenje poslovne zone Rugvica – sjever i uređenje doma zdravlja, a posebno je važnim  istaknuo ukidanje prireza os prvim danom iduće godine.  Sve to u cilju podizanja standarda stanovnika, zaustavljanje iseljavanja i privlačenje novih kako stanovnika, tako i investitora.

Projekte su pozdravili i Dan Općine Rugvica čestitali izaslanica predsjednice Republike i savjetnica za društvene djelatnosti i mlade Renata Margaretić Urlić, izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora i saborski zastupnik Ante Plazonić, izaslanik predsjednika Vlade i ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić. Među brojnim gostima, sjednici su nazočili saborski zastupnici gradonačelnici i načelnici.

Nakon govora, načelnik Čičak i predsjednica Općinskog vijeća Ana Munić uručili su nagrade i priznanje zaslužnim pojedincima te udrugama, ali i najboljim učenicima i studentima.

 

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist