Anezi “Srce nema raspored (acoustic version)”

Piše: - 13.09.2019.

Nakon zadnjeg plesnog singla “Nepozvan gost” Anezi predstavlja akustičnu verzija petog singla “Srce nema raspored” koji je izašao prošle godine u listopadu kao prvi singl u suradnji s Borisom Đurđevićem iz Colonie.

Anezi je odmah na početku javne pjevačke karijere 2016. godine krenula sa snimanjem akustičnih verzija pa je nakon izlaska prva dva singla “Da l` se sjetiš ikada?” i “Samo najbolje želim ti” snimila i njihove akustične verzije. Iako, naglašava da uz “pjesme za dušu” voli i “pjesme za tijelo”, što je njen naziv za pjesme plesnog ritma koje je također izdavala.

Već iz najave za spot na njenom službenom Instagram profilu dalo se naslutiti da će spot biti jako intrigantan Anezi je komentirala: “Iako sam svjesna da je za neke to kontroverzno, za mene su scene odglumljene s glumcem i modelom Petrom Puškarićem ništa drugo nego odvažan, autentičan, artističan i erotičan prikaz avanturističke tematike pjesme. Moram naglasiti da nisam tip koji voli vulgarnosti i pornografiju, već decentnije izražavanje seksualnosti i erotiku. Tko mene prati zna da svoju javnu karijeru ne gradim “seksualnom animacijom” , ali zna da volim provocirati reakcije interesantnim sociološkim temama i postupcima.”

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist