OTVORENO PREUREĐENO IGRALIŠTE

Piše: - 14.09.2019.

Prigodnim programom za sve generacije, koji još traje, otvoreno je preuređeno rukometno igralište pored POU Dugo Selo. Program su otvorili najmlađi, vrtićanci, nastavljen je modnim revijama i podjelom nagrada, prigodnih majica s grbom grada, učenicima dugoselskih škola, sportskih i drugih udruga za uspjehe koje su ostvarili na županijskim i državnim natjecanjima. Nagrade im je uručio gradonačelnik Nenad Panian, nakon što je otvorio preuređeno igralište.
Nekad su ga zvali partizanovim igralištem, zatim rukometnim, pa igralištem pored učilišta, a kako će ga zvati ubuduće, trgom ili nekako drugačije prepuštam dugoselcima, rekao je gradonačelnik i dodao da je sretan što je grad dobio europski uređen prostor na kojem se mogu održavati prigodni programi, bez zatvaranja prometa.
Zadovoljan izgledom igrališta nakon preuređenja je i predsjednik Gradskog vijeća Darjan Budimir, naglasivši da su sredstva za preuređenje osigurana gradskim proračunom.
Inače samo preuđenje koštalo je oko 1,5 milijuna kuna.
Nakon predaje poklona učenicima na novoj pozornici nastupili su članovi KUD Preporod, a slijede i nastupi Jelene Vanjek i Jeleninih, te grupe Vrijeme ljubavi. Na štandovima su se mogli kupiti domaći proizvodi i suveniri, predstavile su se i neke od udruga. Jučer su se na igralistu prikazivali i filmovi. Dječji film privukao je preko 300 posjetitelja, a onaj za odrasle nešto manje. Program uz otvaranje organizirao je grad, a prikazivanje filmova POU Dugo Selo.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist