UČENICI I POLICAJCI U AKCIJI

Piše: - 27.09.2019.

Policijska postaja Dugo Selo uključila se danas u tradicionalnu akciju „Poštujte naše znakove“ Ministarstva unutarnjih poslova RH. Na glavnoj dugoselskoj prometnici obavljena je kontrola prometa. Prometna policija zaustavljala je vozila, a učenici Osnovne škole Ivana Benkovića, članovi Školske prometne jedinice, vozačima su dijelili pohvale ili opomene.
Od 40 zaustavljenih vozila 36 je dobilo pohvalu, a 4 opomenu, 3 zbog prevelike brzine, a 1 zbog korištenja mobitela, kaže Ilija Filipović službenik PP Dugo Selo zadužen za sigurnost u cestovnom prometu.
Inače, u prvih 9 mjeseci u prometnim nesrećama ozlijeđeno je dvanaestero djece, od čega desetero u vozilima a dvoje kao pješaci.
Sudionike akcije posjetio je zamjenik gradonačelnika Nikola Tominac, koji je apelirao na vozače da poštuju prometne propise u cilju smanjenja broja prometnih nesreća i stradalih u prometu, a posebno najmlađih.
Karlo Birt, jedan od učenika u akciji, dugoselskim vozačima danas je dao je prolaznu ocjenu, ali uz napomenu da bi se tako trebali ponašati svaki dan.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist