ZEDD OBJAVIO GOOD THING

Piše: - 01.10.2019.

Anton Zaslavski – poznatiji kao Zedd, 2012. nas je godine osvojio pjesmom “Clarity” koja je očarala čitav svijet. Ono što je uslijedilo bio je neprestan niz hitova koji se nastavio do danas. Popularni nam producent ovog puta predstavlja novi singl naziva “Good Thing”. Hrvatska publika pjesmu može slušati u radijskom eteru, na Zabavnom radiju.

Pjesmu “Good Thing” čine izražena vokalna melodija koja dominira čitavom pjesmom i instrumental rađen po mjerama prvoklasne pop produkcije. Zedd je na svojem najnovijem singlu ostvario suradnju s pjevačicom Kehlani (“Gangsta”, “Distraction”, “Nights Like This”), koja iza sebe ima dvije nominacije za nagradu Grammy.

Iza singla “Good Thing” krije se snažna poruka o pronalasku samopouzdanja te ljubavi u nama samima. Vijest o novoj pjesmi glazbenici su obožavateljima natuknuli prethodnog tjedna, kad su na društvenim mrežama objavili dio teksta njihovog zajedničkog singla.

S tek napunjenih 30 godina, Zedd je u svojoj karijeri već postigao iznimne rezultate. Njegova su izdanja postigla platinaste naklade, dobitnik je nagrade Grammy te je na službenom YouTube kanalu skupio više od dvije milijarde pregleda. Zaslužan je i za hit “The Middle”, koji je bio nominiran za nagradu Grammy u čak tri kategorije, uključujući i onu za pjesmu godine. Osim toga, stoji i iza iznimno uspješnog hita “Stay”, na kojem je surađivala Grammyjem nagrađena pjevačica Alessia Cara.

Podijelite

Current track

Title

Artist