MEDUZA-Lose Control

Piše: - 11.10.2019.

Meduza, producentski trio koji je ovu godinu obilježio hitom “Piece Of Your Heart”, donosi nam potpuno novi singl “Lose Control” na kojem gostuju GOODBOYS i Becky Hill. Singl “Lose Control” hrvatskoj je publici dostupan u radijskom eteru, na Zabavnom radiju.

Talijanska glazbena senzacija Meduza novim singlom “Lose Control” ponovo donosi već potvrđeni, jedinstveni zvuk koji od prve sekunde privlači pažnju. Emociji pjesme doprinosi i izvanredna izvedba pjevačice Becky Hill, koja je u dinamičnoj sinergiji s vokalima britanske pop skupine GOODBOYS.

Producentski trio Meduza i na ovoj je pjesmi ostvario suradnju s britanskom skupinom GOODBOYS,s kojom je već udružio snage na višestrukom platinastom i zlatnom hitu “Piece Of Your Heart”.

Pjesma je do danas skupila više od 600 milijuna streamova, dok je njen službeni spot na YouTubeu pregledan više od 19 milijuna puta:

Talenirana Becky Hill ime je koje sve češće susrećemo u radijskom eteru. Njen je snažan glas zaštitni znak hitova kao što su “Back & Forth”, “Wish You Well” i platinasta “Gecko”, koja je u Ujedinjenom Kraljevstvu zauzela prvo mjesto na ljestvici najslušanijih pjesama i čiji je spot do danas skupio više od 25 milijuna pregleda.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist