KATY PERRY-Harleys In Hawaii

Piše: - 17.10.2019.

Katy Perry je predstavila novu pjesmu “Harleys In Hawaii”! Radi se o pjesmi koju je htjela podijeliti sa svojim obožavateljima, a dolazi nakon ovogodišnjih suradnji s velikim imenima kao što su Zedd i Daddy Yankee te nakon samostalnih singlova “Never Really Over” i “Small Talk”. Hrvatska publika pjesmu može slušati u radijskom eteru, na Zabavnom radiju.

Obožavatelji Katy Perry su se prije nekoliko dana ugodno iznenadili nakon što je na svojim društvenim mrežama počela najavljivati svoju novu pjesmu “Harleys In Hawaii”. Sama pjesma povezana je s iskustvom koje je Katy imala dok se vozila na popularnom motoru. Gostujući u telefonskom razgovoru u radijskom showu voditelja Zacha Sanga, rekla je: “Moj tadašnji dečko i ja smo bili na Havajima i iznajmili smo Harley Davidson. Sve je bilo prekrasno; vjetar koji udara u lice i cijelo okruženje prilikom vožnje. Tad sam znala da ću napisati tu pjesmu. I jesam.”

Pjesmu je producirao Charlie Puth koji potpisuje produkciju i za singl “Small Talk”, a dobila je i prigodni videospot.

Katy Perry je status globalne zvijezde stekla 2010. godine zahvaljujući albumu “Teenage Dream”, dok je njen album “PRISM” na kojem su se našli hitovi “Dark Horse”, “Roar” i “Firework” prodan u čak 12 i pol milijuna primjeraka diljem svijeta. Glazbenica je do danas prodala više od 45 milijuna albuma te skupila više od 35 milijardi streamova. Ove godine predstavila je dva samostalna singla, singl “Never Really Over” i singl “Small Talk” koji i dalje osvajaju slušatelje širom svijeta.

Podijelite

Current track

Title

Artist