POLITIČKA PONUDA ZA MJESNU SAMOUPRAVU

Piše: - 22.10.2019.

ZABAVNI RADIO pružio je priliku svim sudionicima nedjeljnih izbora za vijeća mjesnih odbora u Dugom Selu da predstave svoje programe i očekivanja od rada 14 mjesnih odbora.

Nismo predstavljali liste pojedinačno, već su govorili predsjednici stranaka uključenih u izbore i onih stranaka koje su Gradskom vijeću kao stranke ili nezavisne liste. Na taj način u današnjoj emisiji Pogled s Martina sudjeluju: predsjednica SDP-a Jadranka Robić , predsjednik HDZ-a Darjan Budimir, predsjednik HNS-a Nenad Panian, predsjednik MB 365 stranke rada i solidarnosti Pave Vukelić, predsjednik kluba vijećnika građanske inicijative Drugo Selo Siniša Kljajić, predsjednik nezavisne liste Stjepana Kožića Željko Horvatiček i predsjednik HDS-a Rajko Radman.

Poslušajte što nude dugoselske političke opcije i izađite u nedjelju od 7 do 19 sati na izbore. U 12 mjesnih odbora otvoreno je po jedno biračko mjesto, osim u Dugom Selu – centar gdje su otvorena 4 biračka mjesta i u Dugom Selu – istok, gdje su dva biračka mjesta. Detaljnije informacije možete pronaći na službenim stranicama Grada Dugog Sela.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist