David Temelkov – Čuvaj me Bože

Piše: - 25.10.2019.

Izvedba koju morate poslušati, ‘Čuvaj me Bože’ Davida Temelkova!

Do sada zapažena suradnja Miroslava Rusa i Davida Temelkova, nosi u sebi neku posebnost s kojom su stigli i do novog singla.
‘Čuvaj me Bože’, pjesma je za koju Rus kaže, kako je jedna od najboljih koje je napravio u svom autorskom opusu.
Skladba koja nastavlja niz njihovih uspješnica ‘Dišem za nas’, ‘Bila je bolja’, ‘Sve je prolazno osim tvoje ljubavi’, ‘Svijet se promijenio’, ‘Balerina od stakla’, ‘Ljubavi’ i ‘Ljubav na daljinu’, zasigurno neće razočarati brojne obožavatelje mladića, koji je svojim talentom, ali i predanim radom, postao jedan od predvodnika nove scene.
‘David Temelkov, me autorski privukao svojom posebnošću, glasom kakav se rijetko čuje, i iskustvom koje je već donio sa sobom od prije. Raditi sa njim je pravo zadovoljstvo, a pjesma koju sada prezentiramo po meni je, jedna od mojih najboljih ikada. Nadam se kako će urednici prepoznati pjesmu i dati joj prostor u eteru koji ona zaslužuje, kako bi pronašla put do publike.’, istaknuo je ovom prigodom Rus.
Čuvaj me Bože’, iznad svega najavna je pjesma albuma prvijenca, koji će udariti ‘završni pečat’ neosporno uspješnoj suradnji Davida i Rusa, a koja je rezultirala brojnim hitovima. Na sve se savršeno nadovezao i video spot koji je djelom sniman u ruskom Sankt Petersburgu, a kako izgleda -pogledajte:

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist