Gordana Marković – U Tišini

Piše: - 28.10.2019.

Početak ove godine za Gordanu Marković, koju poznajemo iz djelovanja u ‘Augustama’,  označio je iskorak u samostalnu glazbenu karijeru i predstavljanja prvog autorskog materijala. Nakon zamijećenih singlova “Što smo naučili” i “Učini što moraš”, ova talentirana zagrebačka glazbenica predstavlja svoj treći po redu autorski singl – “U tišini”.

Već na prvo slušanje, jasno je kako se Gordana s novim singlom ohrabrila napraviti novi korak u samom zvuku, što će i sama potvrditi: “Rad na ovoj pjesmi možda mi je do sada i najdraži projekt; Tomislav (producent) me jako ugodno iznenadio prijedlogom za jedan meni potpuno novi stil aranžmana koji mi se odmah svidio. Mislim da je donijelo jednu svježinu u radu i otvorilo mi neke nove ideje”.

Isto promišljanje ima i spomenuti producent Tomislav Franjo Šušak, zaslužan za produkciju i prethodnih singlova, a s kojim Gordana radi na svom debitantskom albumu: “‘U tišini’ je možda najhrabriji primjer suradnje između Gordane i mene do sada. Situacija u kojoj mi je dato apsolutno povjerenje da napravim aranžman bez upliva je trenutak koji pokazuje da se sad već zaista dobro poznajemo. Mislim da smo opet uspjeli predstaviti novu paletu unutar koje su se i Gordana i pjesma uspjeli izraziti.”

Ovoga tjedna, točnije 30. listopada slijedi i premijera videospota!

Podijelite

Current track

Title

Artist