Nikola Čelan – Goli ispred Boga

Piše: - 11.11.2019.

“Goli ispred Boga” drugi je samostalni autorski singl splitskog glazbenika Nikole Čelana. Ovaj svestrani glazbenik na domaćoj je sceni već dugi niz godina, a nakon što se okušao u raznim bendovima, došlo je vrijeme da publici predstavi pjesme koje odišu njegovom jedinstvenom energijom.

Jedna od njih je i singl “Goli ispred Boga”, koji je nastao u suradnji s Tomom Miladinovićem, bubnjarem sve popularnijeg makarskog benda Rezerve.

Splitski glazbenik ističe kako mu je drago da je došlo vrijeme za njegov samostalni rad te da može raditi pjesme na način svojstven samo njemu. Kako kaže, to je način na koji komunicira s ljudima i prenosi energiju. Za pjesmu “Goli ispred Boga” objavljen je i spot koji potpisuje Ivana Kragić, dok je u spotu glumila Klara Mucci. Glazbu i tekst potpisuje sam Nikola Čelan, dok je na aranžmanu radio s Tomom Miladinovićem.

Nikola Čelan pokretač je i član brojnih popularnih skupina na domaćoj glazbenoj sceni poput TBF-a, Libra, Klape Iskon i drugih, a publici je prošle godine predstavio prvi samostalni singl “Tvoj zakon” koji je sjajno prihvaćen od strane publike i kritike. Najavio je kako će uskoro objaviti nove pjesme, a sprema se i na koncertni dio ove avanture.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist