Snježno Kraljevstvo 2

Piše: - 23.11.2019.

nastavak jednog od najuspješnijih animiranih filmova u povijesti, bez sumnje je jedno od najiščekivanijih ovogodišnjih dugometražnih izdanja. Netom prije početka prikazivanja u kinima, objavljen je njegov službeni soundtrack, na kojem su se našli Panic! At The Disco, Weezer i Kacey Musgraves. Hrvatska publika soundtrack animiranog filma Snježno Kraljevstvo 2 može slušati u radijskom eteru, na Zabavnom.

Soundtrack sadrži originalne pjesme koje su napisali Oscarom i Grammyjem nagrađeni Kristen Anderson-Lopez i Robert Lopez, zaslužni za popularnu pjesmu “Let It Go”. Uz njih, na glazbi je radio Christophe Beck. “Kristen, Robert i Christophe bitan su dio ovog filma, ne mogu zamisliti ‘Snježno Kraljevstvo 2’ bez njihovog doprinosa. Glazba koju stvaraju na izniman način doprinosi čitavoj priči”, izjavio je Chris Buck, redatelj filma.

“Glazba u ovom filmu odražava sazrijevanje njegovih likova i produbljuje njihovu priču. Ispunjena je emocijama”, istaknula je Jennifer Lee, također zaslužna za režiju. Za nastavak popularnog filma napisano je sedam novih pjesama, a Kristen Anderson-Lopez opisala je kako su nastale: “Usredotočili smo se na trenutke koji u likovima izazivaju emocije koje su toliko snažne da ne mogu o njima pričati, već moraju zapjevati. Naš pristup stvaranju glazbe potječe iz svijeta kazališta, glazba mora neprestano doprinositi razvijanju priče.”

Film Snježno Kraljevstvo objavljen je 2013. godine te je jedan od najuspješnijih animiranih filmova u povijesti. Veliko je priznanje dobio u obliku nagrade Oscar u kategoriji najboljeg animiranog izdanja, dok je prepoznatljiva pjesma “Let It Go” nagrađena Oscarom u kategoriji najbolje pjesme.

Snježno Kraljevstvo 2 prati nove avanture popularne Else, njene sestre Ane te neizostavnih Kristofa i Olafa, koji se novom nastavku suočavaju sa izazovnim zadatkom. Film u hrvatskim kinima s prikazivanjem započinje 21. studenog.

“Frozen 2 (Original Motion Picture Soundtrack)” – popis pjesama

“All Is Found” – Evan Rachel Wood
“Some Things Never Change” – Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad and Jonathan Groff
“Into the Unknown” – Idina Menzel (feat. AURORA)
“When I Am Older” – Josh Gad
“Reindeer(s) Are Better Than People (Cont.)” – Jonathan Groff
“Lost in the Woods” – Jonathan Groff
“Show Yourself” – Idina Menzel and Evan Rachel Wood
“The Next Right Thing” – Kristen Bell
“Into the Unknown” – Panic! At the Disco (end credits)
“All Is Found” – Kacey Musgraves (end credits)
“Lost in the Woods” – Weezer (end credits)

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist