Ava Max zaključuje godinu singlom “On Somebody”

Piše: - 30.12.2019.

Globalna pop senzacija Ava Max zaključuje uspješnu godinu još jednim sjajnim singlom “On Somebody” je od danas dostupan na Zabavnom!

Globalna pop senzacija Ava Max zaključuje nevjerojatnu 2019. singlom “On Somebody” koji je od danas dostupan na svim digitalnim servisima, a sutrašnju veliku noć Ava Max će dočekati nastupajući u tradicionalnom novogodišnjem TV specijalu Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve with Ryan Seacrest (NYRE) koji se svake godine prenosi uživo sa njujorškoga Times Squarea.

“On Somebody” stiže nedugo nakon službene objave fanovima omiljenog singla “Salt” i videospota za “Alone, Pt. II”, singl snimljen u suradnji s Alanom Walkerom, koji je u prvih 48 sati prikupio više od 5 milijuna pregleda.

Spomenute pjesme tek su dio uspješnog niza zahvaljujući kojem je 2019. provela u vrhu svjetskih top lista – njezin hit “Sweet but Psycho” objavljen je u ljeto 2018. te se početkom 2019. našao u top 10 Billboardove Hot 100 ljestvice. Danas “Sweet but Psycho” broji preko milijardu streamova i jedna je od najtraženijih pjesama na Shazam aplikaciji. Ovogodišnji hit “Torn” Vogue je proglasio jednom od najboljih pjesama 2019., a “Freaking Me Out” i “Tabú” (nastala u suradnji sa španjolskom super zvijezdom Pablom Alboránom) dio su omiljenih playlista na digitalnim platformama.

U 2019. godini Ava Max je potvrdila svoj zvjezdani status nominacijama za Najboljeg novog izvođača na ovogodišnjim nagradama MTV Video Music Awards i MTV Europe Music Awards. Proglašena je Princezom Popa od strane V Magazina, Rolling Stone joj je dodijelio epitet “Glazbenice za koju morate znati”, a privukla je i pozornost Vanity Faira, Billboarda, Forbesa i brojnih drugih.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist