Nova sezona emisije Dj Time

Piše: - 11.01.2020.

Nakon Adventske pauze, a malo prije početka nove 2020 slušali ste posebno izdanje emisije Dj Time koje je bilo emitirano uživo i slikom iz našeg studija.

Ove subote vrijeme je za novu sezonu u kojoj vas čeka čak pet novih ulaza na top listi s kojom krećemo od 21 sat. Od 22 sata donosimo neke od pjesama koje smo propustili u 12 mjesecu, ali i najnovije uratke klupske glazbe za prve dane nove 2020 godine. U posljednjem dijelu od ponoći reprizno možete poslušati oficijalnu Dj Time Best Of 2019 miksanu kompilaciju. Ovaj mix sastavljali su naši slušatelji tokom cijele 2019 godine, davajući glasove za one najpopularnije izvođače i pjesme prošle godine.

Upravo ovaj mix, trenutno je i najpopularniji mix u regiji kad su u pitanju digitalne platforme kao što je iTunes. Krajem 2019 godine, urednik i voditelj emisije Ivan Pavlinić najavio je mogućnost slušanja Dj Time podcasta na platformi Spotify. Glazbeni streaming servis Spotify uskoro dolazi u Hrvatsku, moglo se čuti na panel raspravi ‘Izazovi digitalnog doba i reforma autorskog prava’ u organizaciji Hrvatske diskografske udruge. Tu je vijest potvrdio i Dario Draštata, direktor Dallas Recordsa, član upravnog odbora Hrvatske diskografske udruge i predsjednik Regionalne udruge nezavisnih diskografa RUNDA.

Zabavni radio i Dj Time poznati su po tome da prate trendove u glazbenoj industriji tako da osim iTunesa, ovaj popularni podcast možete već od 1.1.2020. godine slušati na Spotifyu, nadamo se uskoro i u Hrvatskoj.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist