NINA NAJIZVOĐENIJA U PROGRAMU ZABAVNOG RADIJA

Piše: - 30.01.2020.

Kao i svake godine, u siječnju se zbrajaju rezultati ostvareni na glazbenoj sceni u prošloj godini. Organiziraju se izbori za najbolje pjesme, izvođače uz mogućnost glasanja slušatelja, čitatelja, konzumenata domaće i strane glazbe. No umjesto dojma mi Vam nudimo brojke koje su vidljive kroz zastupljenost pojedinih izvođača u našem programu.

Najizvođenija u našem programu u 2019. godine bila je Nina Badrić s 2347 emitiranja. Pri tome prednjače pjesme “Volim te, volim” s 492 i “Rekao si” sa 483 izvođenja, no očito je da Nina ima izuzetno radiofonične pjesme koje su naši glazbeni urednici vrlo često emitirali.

Na drugom mjestu je Vanna sa 1769 emitiranja, od čega najveći udio otpada na dvije verzije pjesme “U tebi” orginal i “Hot Jay Riptide edit” iste pjesme.

Na trećem mjestu je MIA  s 1524 emitiranja pri čemu su najzastupljenije bile “Cesta do sna” s 423  i “Ovaj grad” s 386 emitiranja. No Mia i marko Tolja imali su i jedan uspješan duet “Sva blaga ovog svijeta” izveden 234 puta  pa Mia ima ukupnih  1758 izvođenja.

Žensku dominaciju prekida Tony Cetinski na četvrtom mjestu sa 1502 izvođenja, a peta je Franka sa 1496. Slijede ih Parni Valjak Detour, Prljavo kazalište Ivana Kindl, Massimo, Jacques.

Među izvođačima koje smo slušali najmanje dva ili tri puta dnevno još su: Saša Lozar, Mile Kekin, Igor Delač, Damir Kedžo, ZSA ZSA, Colonia, Psihomodo Pop, Gibonni, Pavel, Opća Opasnost, Crvena Jabuka, Fluentes, Bang bang, Jinx, Pravila igre, Daleka obala, Songkillers, Petar Grašo, Vatra,

Podaci pokazuju da je naš program orjentiran prema domaćim izvođačima, novoj glazbi, modernom zvuku. Pri tome veliku šansu dajemo mladim izvođačima a da ne zaboravljamo na etablirana imena iz prošlosti. Tako su među 60 najizvođenijih domaćih izvođača koje smo slušali bar jednom dnevno od mladih izvođača Antonela Doko, Jure Brkljača, Marko Kutlić, Marko Vukres, Matija Cvek, ali isto tako i nezaboravna Azra, Dino Dvornik, Neno Belan, ITD band, Novi Fosili pa čak i Gazde najizvođeniji tamburaški sastav u našem programu.


Podijelite

Current track

Title

Artist