Ana Opačak – Susret

Piše: - 13.02.2020.

Odličan singl “Susret” Ana Opačak je predstavila na Zagrebačkom festivalu. Pjesma je sedmi singl s nadolazećeg albuma koji će sadržavati deset autorskih pjesama, koje će objediniti različite stilove i utjecaje koji su pjevačicu glazbeno formirali.

“Jedan od načina na koji se ova pjesma može interpretirati je i kroz svojevrsni “girl power” podton, ako se to tako može reći. Naime, nakon samog “susreta” u kojemu je jasno da postoji treća osoba, nema žaljenja niti samosažaljenja, jednostavnim refrenom sve je rečeno.”, poručuje Ana.

Ova mlada pjevačica i predstavnica eklektičnog stila koji objedinjuje žanrove poput popa, jazza i šansone, čije je i najprepoznatljivije lice na hrvatskoj glazbenoj sceni, ostvarila je brojne nastupe, ali i zapažene suradnje i gostovanja s brojim glazbenicima. Višestruka je pobjednica međunarodnih Večeri francuske šansone te sudionica brojnih festivala u Hrvatskoj i inozemstvu. Nedavno se vratila iz Pariza gdje je u UNESCO-u nastupila na velikom koncertu u čast glazbene legende Charles Aznavoura.

Ovu glazbenu poslasticu prati i video spot koji potpisuje sjajni mladi umjetnik i redatelj Toni Mijač.

Podijelite

Current track

Title

Artist