Europa ima novu pjesmu !

Piše: - 21.02.2020.

Multiplatinasti DJ-i i producenti Jax Jones i Martin Solveig kao projekt na elektroničkoj sceni –   Europa,predstavili zajedničku pjesmu koja je nasljednik hita “All day and night”.

Ako nas pažljivo slušate, vjerojatno znate da smo među prvima u eteru 2019 godine predstavili tada nepoznati projekt Europa i njihov prvi singl “All day and night”. Vrlo brzo, ova pjesma je postala veliki radijski hit u cijeloj Hrvatskoj, a na kraju 2019 godine i pjesma koja je završila na prvom mjestu naše godišnje plesne top liste.

I dok je  “All day and night” svakodnevno svirala na radiju,  Jax Jones je gostujući na jednom Američkom festivalu elektronske glazbe prije 10 mjeseci izveo pjesmu “Tequila” ! I njega, kao i Ray te Martin Solveiga u nedavnim istupima za medije često su pitali za ovu novu pjesmu, ali oni su se samo zagonetno smješkali i izjavljivali da izlazi uskoro. Ovog petka nova pjesma “Tequila” konačno je u prodaji, a da li će biti hit u rangu All day and night”, prosuditi će te sami. U spotu za ovaj novi singl svoje prste je definitivno imao Martin Solveig koji je poznat po otkačenim video spotovima za svoje prošle singlove. Svoje veliko iskustvo iskoristio je za ovaj spot, u kojem je naglasak dan na lude Tv emisije osamdesetih godina, među kojima možemo prepoznati popularni kviz “Kolo sreće”.

 

Ovaj novi singl projekta Europa, od danas slušate na Zabavnom !

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist