Fluentes – Putnici

Piše: - 21.02.2020.

Nakon izvrsnog singla „Ljetna haljina“ koja je mjesecima bila na top listi najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj, grupa Fluentes je za novi singl odlučila predstaviti nešto potpuno suprotno. Pjesma „Putnici“ je laganija, osobnija i malo duža nego pjesme koje se inače odabiru za singlove.
Zašto je upravo pjesma „Putnici“ odabrana za singl, objasnio je Goran Bošković, frontmen grupe Fluentes;
„Ovo je naslovna pjesma našeg drugog albuma kojeg spremamo za proljeće i oduvijek mi je u glavi bilo da pjesma “Putnici” nikada neće biti singl jer je previše osobna, previše zatvorena i prema nekim nepisanim pravilima neradiofonična. Međutim, mislim da svaki bend treba stvarati i objavljivati pjesme u koje vjeruje, koje su dio njihove osobnosti, koje su napravljene za njih. „Putnici“ su centralna koncertna pjesma za nas – to je pjesma koja nama digne adrenalin i koja nas motivira. U liveu se uvijek dogodi nešto novo i neočekivano s njom. Na koncertu u Saxu smo nakon sjajne reakcije publike shvatili da je ovo idući singl – za nas, za publiku i za ljude koji vjeruju u dobru glazbu.“

Video spot je sniman na predivnim lokacijama Kopačkog Rita uz dvoje sjajnih mladih glumaca Antoniu Mrkonjić i Antonia Jakupčevića.

Podijelite
OZNAČENO KAO:

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist