VATRA “SVA NAŠA LJETA”

Piše: - 25.02.2020.

“Sva naša ljeta”, posveta djetinjstvu iz pera Ivana Dečaka, novi je singl grupe Vatra kojim najavljuju deseti studijski album. “Sva naša ljeta” svojevrsna je posveta djetinjstvu, vremenu koje nam tako brzo i nepovratno izmakne. Sada kada sam postao otac, gledam svoje klince kako drame prije odlaska u vrtić, zbog loše navučenih čarapa , prebrzog topljenja sladoleda, premalo pekmeza u krafnama, previše hrane u tanjuru… Znam da sam od njih bio tisuću puta gori, pa me sve to skupa nasmijava.”

“Gledam ih kako rastu dok ja starim i pokušavam sve to nekako pretočiti u pjesme. “Sva naša ljeta”, upravo je jedna takva, progovara o prolaznosti i potrebi da se komadić djetinjstva i mladosti zauvijek zadrži.” – rekao je o pjesmi autor Ivan Dečak.

U snimanju pjesme su, uz bend, sudjelovali i Mladen Ilić Mlacka, jedan od najboljih perkusionista na ovim prostorima te gudači Matej Milošev i Dean Melki dok aranžman za gudače potpisuje maestro Frano Đurović koji u svoj bogati fundus od nedavno može upisati i orkestraciju Opere Industriale izvedene na nedavnom otvorenju EPK u Rijeci.

Podijelite
OZNAČENO KAO:

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist