5. OBRTNIČKI FORUM

Piše: - 26.02.2020.

Velika Gorica je danas bila domaćin 5. Obrtničkog foruma kojim je nastavljena  koji će dugogodišnja uspješna suradnja Obrtničke komore Zagreb i Zagrebačke županije.

Broj obrtnika u Zagrebačkoj županiji porasto je za 500 i sada je aktivnih obrtnika oko 5,5 tisuća. U panel diskusiji uz predsjednika Obrtničke kompre Zagreb, sudjelovali su  pomoćnica ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Ana Mandac; pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Zagrebačke županije  Mirela Katalenac; pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Zagrebačke županije Damir Fašaić; predstojnica Regionalnog ureda Zagreb- Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Marija Halić; mlada obrtnica iz Ivanić Grada Anamarija Brcko i pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove EU grada Velika Gorica Domagoj Ilečić.

Predsjednik Obrtničke komore Zagreb, dr.sc. Mirza Šabić naglasio je kako je „svrha ovogodišnjeg Foruma , kroz razgovor i interakciju, aktualizirati teme koje su važne za obrtništvo i obrtnike te potaknuti rješavanje izazova s kojima se obrtnici svakodnevno susreću, apelirajući na pronalaženje kvalitetnih i učinkovitih rješenja za razvoj obrtništva u suradnji s Zagrebačkom županijom.“

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist