Nalaz ženske osoba iz Dugog Sela koja je jučer završila u Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević s blago povišenom temperaturom je negativan – izjavio je jutros ministar zdravstva Vili Beroš.

Radi se djevojci osobe kod kojeg je potvrđeno da je zaražena koronavirusom. Istvoremeno je dodao da je potvrđen drugi slučaj koronovirusa i to kod brata oboljelog koji je bio prošlog tjedna na utakmici u Milanu.

I jedan i drugi, zadržani su Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”, potvrdila je ravanteljica Klinike Alemka Markotić na današnjoj konferenciji za novinare nacionalnog stožera Civilne zaštite. Obojica imaju blagu kliničku sliku, osjećaju se dobro i ne očekuju se komplikacije. Naglasila je da se radi o istom žarištu, o bliskom kućnom kontaktu, što je bilo na neki način i očekivano.
Prvi nalaz, treće osobe, koja je bila u bliskom kontaktu s prvooboljelim ( ženske osobe iz Dugog Sela) je negativan, ali će se nalaz danas ponoviti, rekla je ravnateljica Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” Alemka Markotić.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist