Vlajić & Dedić Feat. Marinko Leš – Dok Nestaješ

Piše: - 05.03.2020.

“On radi u Uredu za izgubljene stvari, a ona se sprema otići po svoj kišobran kojeg je on zabunom jutro uzeo. On je nestrpljiv u želji da ju vidi, uzima njezin kišobran i izlazi u grad, gdje ona već luta s njegovim kišobranom i tada kreće potraga jedno za drugim kroz zagrebačke ulice, trgove i parkove….”

To bi bio kratak sadržaj videspota koji možete premijerno pogledati na našem webu od 12.03, za novu skladbu koju potpisuju Vlajić & Dedić. DJ Goran Vlajić i naš cijenjeni jazz pijanist Matija Dedić pronašli su u tmurnim kišnim danima inspirativnu kulisu kao u nekom starom filmu noir, ali ova kompozicija ipak ima sretan završetak.  “Dok Nestaješ” je hrvatska obrada kompozicije “Cold Rain” sa autorskog albuma Kompozit u kojem Vlajić & Dedić maestralno spajaju elektroniku i jazz. Kako se najbolje stvari događaju neplanirano, tako se sasvim slučajno i glas poznatog spikera i voditelja Marinka Leša našao u ovoj proznoj izvedbi zagrebačkih kišnih dana.

Izdanje “Dok nestaješ” uz originalnu radijsku donosi još 2 klupske verzije i jedan odličan remix koji potpisuje DJ Yvann! Zanimljivost je da Goran Vlajić osim aranžmana, potpisuje i glazbu i tekst te kompletnu produkciju videospota. Uživajte!

Podijelite

Current track

Title

Artist