PLENKOVIĆ ČESTITAO SPORTAŠIMA ZŽ

Piše: - 06.03.2020.

U Rugvici je večeras održana velika svečanost na kojoj je Zajednica sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije dodijelila nagrade najboljim sportašima. Željku Vađiću (SD Turopolje) nagradu za životno djelo uručio je  premjer Andrej Plenković . Predsjednik Vlade pozdravio je na početku uspjehe svih sportaša u ZŽ kojih je, kako je rekao predsjednik zajednice Vlado Bregović, više od 25 000. U ime župana ZŽ Stjepana Kožića brojne goste pozdravio je predsjednik županijske skupštine ZŽ  ujedno i domaćin svečanosti Mato Čičak.

Najbolja sportašica ZŽ je Valentina Pereglin SD Dubrava, a najbolji sportaš Domagoj Pereglin. Najbolja muška momčad je ponovo Kuglački klub Zaprešić, a ženska ekipa Karate klub Samobor.

Pavo Jozić iz Synergie Samobor najbolji je sportaš s invaliditetom, a njegov STK osoba s invaliditetom Synergia najbolji je sportski kolektiv osoba s invaliditetom.

Nagrađeni su i brojni sportski djelatnici i sportske udruge među kojima i Mirjana Kirin ŽRK Rugvica, Robert Munđer predsjednik Zajednice sportskih udruga Rugvice, Kyokushin karate klub Dugo Selo. Nagrade su primile i sportske nade do 15 godina, a među njima i Marija Jurić ŽRK Rugvica, Ema Novosel ŽRK Dugo Selo, Nikola Ivanović RK Rugvica i Luka Zlatkov STŠK Dugo Selo.

foto: Igor Đuran

 

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist