Povratak Armand Van Heldena

Piše: - 11.03.2020.

Legendarni američki Dj i producent Armand Van Helden do sad je objavio nebrojeno plesnih hitova, a “Give Me Your Loving” prva je njegova pjesma u 2020 godini.

Armand Van Helden rođen je 1970 godine, a otac mu je bio pripadnik američkog ratnog zrakoplovstva. Armand se kao mali selio iz Nizozemske u Latviju, živio je u Turskoj i Italiji da bi ba kraju došao u Ameriku. Sa 13 godina kupio je ritam mašinu i počeo producirati ritmove, a dvije godine kasnije krenuo je u Dj-ing. Od 1988 dobija rezidenciju u Bostonskom klubu, a nakon toga kreće i njegova bogata karijera Dj-a i producenta. Imao je nebrojeno nastupa, remixeva i hitova. A u našem programu već par dana svira njegova najnovija pjesma “Give Me Your Loving”.

Ovaj novi singl nas podsjeća na njegove komercijalno najpoznatije singlove, kao što su “You Don’t Know Me” ili “My, My, My”. Novi singl, soulful vokalno nadopunjuje Lorne, koji u dijelovima pjesme neodoljivo podsjeća na izvedbe Michael Jacksona. Novu pjesmu od subote slušamo premijerno u Dj verzijama, kao jedan od noviteta na plesnoj listi emisije Dj Time, a Armand Van Helden vjerojatno ima novi plesni hit za ljeto 2020 godine.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist