Željko Krušlin predstavio novi album

Piše: - 11.03.2020.

Legendarni Kruška predstavio pjesme s novog albuma ljubav.com

Ljubav i obožavatelji, odavno je poznato, Željkov su pokretač u stvaranju glazbe i tekstova, a novi je album primjer njegove glazbene ‘filozofije’, jer kako godinama sam ističe, publika je svrha njegova glazbenog postojanja kojima podastire svaki kutak svoje nemirne duše.

Novi album ‘Ljubav.com’ je u prodaji, online na hitmusicbox.com, u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka, te prodavaonicama dm-a.

‘Svaki novi album za mene je kao novo rađanje. Iz tog razloga pokušavam biti drugačiji, noviji i nikad ničija kopija, pa ni samome sebi. Ne dopuštam da me preplave komercijalni porivi, već svrhu svog glazbenog postojanja pokušavam pronaći u stalnoj potrazi za nečime novim. Naravno da pritom ne zanemarujem svoju publiku, jer je ona i svrha mog postojanja, pa tako vodim brigu da moje melodije i tekstovi pjesama budu razumljivi i dostupniji publici. To moje drugačije pristupanje svakom novom albumu, a naročito u ovome ogleda se u činjenici da pjesme ne odišu isključivo latino američkim ugođajem, već se igram i sa drugim glazbenim žanrovima.’, istaknuo je ovom prigodom Željko Krušlin.

Ljubav.com, svojevrsna je ispovijed Željka i Latina, koja ostaje kao glazbeni zapis za sve sadašnje, ali i buduće ljubitelje latino ritmova.

‘Nikad mi neće dosaditi pjevati o najskrivenijim kutovima duše, te se introspektivno suočavati sa samim sobom. Svakodnevni život nam nudi pregršt inspiracija u potrazi za ponajprije boljim samoga sebe. Do sada sam uvijek uspijevao doći do srca svoje publike, u mojim pjesmama su prepoznali svoje nade, strasti i sanjarenja, te se nadam da je ovaj album samo slijed pozitivnih vibracija.’. Uživajte slušaju Ljubav.com, kao što smo mi uživali stvarajući ga. Voli Vas Kruška!

 

Podijelite

Current track

Title

Artist