OTKAZUJE SE SAJAM

Piše: - 14.03.2020.

Nakon preporuke Gradskog stožera CZ jučer je gradonačelnik Nenad Panian donio odluku da se do daljnjega privremeno zatvaraju objekti u vlasništvu i/ili pod upravom Grada Dugog Sela i obustavlja rad sajma i tržnice. To znači da u ponedjeljak neće biti tradicionalmog sajmenog dana u Dugom Selu na kojem se moglo kupiti sve i svašta, od tekstila i obuće do prehrambenih proozvoda.

Zabranjena su i sva druga okupljanja neovisno o broju sudionika u svim prostorima u vlasništvu Grada ili javnih ustanova u vlasništvu Grada.

Između ostalog zaustavlja se i održavanje treninga i rekreacijskih aktivnosti u zatvorenim prostorima kojima upravlja Sportski centar Dugo Selo te korištenje prostora „Sportskog“, „Martinusa“ i „Radio Martina“ za okupljanje udruga.
Prvi je reagirao ŽRK Dugo Selo koji je odmah objavio da se otkazuju sve utakmice i treninzi neovisno o uzrastu. Na isti će način morati postupiti i drugi sportski kolektivi.
Od ponedjeljka neće biti nastave u osnovnoj i srednjoj školi, neće raditi ni vrtići, no svi su obavezni primiti djecu koja ne smiju ostati kod kuće bez roditeljskog nadzora ili popularnog “baka servisa”.
Glazbena škola obavijestila je učenike da se nastava prekida u ponedjeljak ali i najavila on line satove za svoje polaznike.
Vatrogasna zajednica otkazala je sve skupštine.
Odmah nakon što je odluka donesena učinci su bili vidljivi već u prvim satima

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist