Darius i Laura Mjeda – Sve što želim

Piše: - 17.03.2020.

Autorski debi Dariusa i Laure Mjede ‘Sve što želim’, dobio svoje remix izdanje koje premijerno slušate u programu Zabavnog !

Odlična kombinacija ljubavi prema glazbi DJ Dariusa i vokala Laure Mjede, pjesma ‘Sve što želim’, dobila je novo ruho. Suradnja koja je od izlaska, dobila izuzetno pozitivne komentare struke i publike, ponovno je zaživjela u remix izdanju DJ Denisa Goldina.

Postojeću elektro pop bazu, koja je pjesmi dala epitet modernosti i energičnosti, poznati pulski DJ i producent, zaslužan za niz zamijećenih remixeva, u svom je stilu nadogradio, te predstavlja osvježenje na glazbenoj sceni.

‘Pjesmu “Sve što želim” pamtim još iz radijskog etera. Zarazna melodija i tekst, koji odmah ulaze u uho i ne izlaze iz glave. Želja mi je bila napraviti mali kontrast sa remixom da pjesma dobije svjež klubski zvuk, ritam koji vuče na ples, a opet da naglasak bude na odličnom vokalu, jer Laura Mjeda to zaslužuje. Ovaj remix je stilski, ono što u pop-elektronskoj glazbi najviše volim.’, istaknuo je Denis Goldin.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist