REORGANIZACIJA RADA DOMA ZDRAVLJA DUGO SELO

Piše: - 24.03.2020.

Od danas vrijedi privremena reorganizacija rada u Ispostavi Doma zdravlja Zagrebačke županije Dugo Selo, objavila je voditeljica ispostave doktorica Sunčana Žuteković.
Po novom rasporedu jedan medicinski tim zbrinjava, osim svojih pacijenata i pacijente drugog tima, a nakon tjedan dana se mijenjaju. Tako će ovaj tjedan tim doktorice Ivanović zbrinjavati i pacijente doktorice Foretić parnim datumima poslijepodne, a neparnim ujutro. Na isti način doktorica Starčević preuzima pacijente doktorice Sajko. Ambulanta doktorica Sučić – preuzima pacijente doktorice Ivande u radnom vremenu od 10 do 17 sati, a u isto vrijeme doktor Dropuljić preuzima pacijente doktorice Marinić. Od 30. ožujka dolazi do zamjene liječničkih timova.
Ordinacije doktorice. LIZATOVIĆ i SANKOVIĆ, doktora STIPINOVIĆA i TASLAKA DO 30. ožujka rade u redovnom radnom vremenu, a onda kreću u rotacijski tjedni rad.
Na isti način ovaj tjedan rade i ginekološke ordinacije i to od 10 do 17 sati, a rad na način preuzimanja pacijenata kreće od 30. ožujka.
Pedijatrijske ordinacije kao i radiološka ordinacija rade prema redovnom radnom vremenu, jednako kao i ordinacija obiteljske medicine doktorice Vidić.

Podijelite
OZNAČENO KAO:

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist