Studenti medicine snimili “Coronasong” !

Piše: - 28.03.2020.

Studenti medicine obradili hit Tonyja Cetinskog i snimili ‘Coronasong’, pjesmu podrške svim liječnicima!

Zagrebački studenti medicine, okupljeni u zbor Lege artis odlučili su u ova neizvjesna vremena vratiti nadu i osmijeh na lice svih liječnika, koji se bore protiv epidemije koronavirusa.

Budućim kolegama, studenti su snimili i posvetili (Coronasong) Treba sada ostati na mjestu’, obradu velikog hita Tonyja Cetinskog i odmah oduševili. Zadovoljstvo nije krio ni sam Tony, koji je studentsku obradu podijelio na svom facebook profilu, a nisu izostali ni brojni komentari podrške na ovaj čin budućih liječnika.

Poruku studenata, upućenu Tonyju Cetinskom prenosimo u cijelosti:

‘Kao studenti Medicinskog fakulteta u Zagrebu okupljeni u pjevački zbor Lege artis, snimili smo ovu pjesmu podrške za naše doktore, ostale medicinske djelatnike i Medicinski fakultet. Kako je mnogo naših profesora na prvoj crti obrane i osim s pandemijom COVID-19, moraju se nositi i sa štetom bolnica i ostalih fakultetskih zgrada nastalih u potresu, nadamo se da će ih ova pjesma barem malo razveseliti i podsjetiti da njihovi studenti misle na njih.

Snimili smo obradu vaše pjesme “Sve je s tobom napokon na mjestu” s prikladno promijenjenim tekstom i to – s obzirom na epidemiološku situaciju – iz sigurnosti svojih domova, kao “virtualni” zbor.’

‘Treba sada ostati na mjestu (Coronasong)’ poslušajte na Zabavnom !

 

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

SLJEDEĆA OBJAVA

Onečišćenje zraka


Thumbnail
PREDHODNA OBJAVA

Anne-Marie – Her


Thumbnail
Current track

Title

Artist