IVANA BANFIĆ POZIVA NA SUDJELOVANJE U SPOTU!

Piše: - 01.04.2020.

Hit singlom „Vrati me u disco“ Ivana Banfić I Bee prošle je godine oraspoložila i rasplesala cijelu Hrvatsku, a niz nesretnih okolnosti koje posljednjih tjedana potresaju našu zemlju u njoj je probudio prkos i navalu optimizma te je odlučila širiti pozitivu i dobru energiju.
Poziva sve ljude koji provode vrijeme u izolaciji da snime video u kojemu sa svojim ukućanima plešu u ritmu pjesme „Celebrity“ i svi oni postat će dio službenog videospota koji će pratiti taj singl.

Poruka koju Ivana želi prenijeti pjesmom “Celebrity“ jest da je svaki čovjek celebrity, odnosno zvijezda u svom malom svemiru koji čini njegova obitelj i najmiliji. Nitko nije iznad nikoga, što se najbolje pokazuje u kriznim vremenima koja na površinu izbacuju jedine prave vrijednosti svakoga čovjeka, a to nisu ni slava, ni novac, ni broj pratitelja na društvenim mrežama, nego spoznaja da smo ostali ljudi ma kako neljudski uvjeti bili.

„Objavljivanje singla Celebrity planirala sam, zbog svima znanih događanja, odgoditi za neka bolja vremena, jer kao, nije vrijeme za to. Ali onda sam shvatila da baš zbog svega što nam se događa želim izaći s ovom pjesmom jer tko zna što donosi sutra, želim živjeti u trenutku, dati najbolje od sebe i živjeti bez straha od budućnosti.

Pridružite mi se u ovoj inicijativi, pokazat ćemo još jednom da je naš duh neuništiv. Snimajte se dok kuhate, usisavate, perete suđe, plešete s klincima, kućnim ljubimcima. Oslobodite dijete u sebi!“ poručuje Ivana koja je nedavno objavila autobiografsku knjigu „Devedesete“ u kojoj vrlo iskreno progovara o najturbulentnijem razdoblju svog života u 1990-tima kada je gotovo 365 dana u godini bila van doma putujući s koncerta na koncert. Takav tempo nagnao ju je da stane, preispita i do temelja promijeni svoj život. Prekinula je neke loše odnose, osnovala obitelj, preselila na selo te danas razvija vlastitu duhovnost proučavajući kulturu autohtonih naroda čija je glavna vrlina skromnost i zahvalnost na darovima prirode.
Svi vi koji želite biti dio spota za pjesmu „Celebrity“, video snimljen mobitelom postavljenim horizontalno pošaljite u inbox Ivaninog službenog Facebook profila.

Svi zainteresirani, snimite se kako pjevate i plešete na lyrics video na ovom linku:

Slanjem videa automatski pristajete biti dijelom službenog videa za pjesmu „Celebrity“.

https://www.facebook.com/IvanaBanfic/

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist