Pomoć građanima Čučerja i Markuševca

Piše: - 01.04.2020.

Udruženje obrnika grada Zagreba pokrenulo je akciju Zajedno za građane Čučerja i Markuševca
Poziv se odnosi prije svega na obrtnike ali zašto ne i na druhe koji se žele uključiti.

Poštovane kolegice i kolege obrtnici,

Potresom koji je zadesio Grad Zagreb 22.03. ove godine, s epicentrom na području Kašine među ostalima jako je nastradalo područje Čučerja i Markuševca. Nažalost broje obitelji ostale su bez svojih domova. Kako u tim mjestima zbog urušavanja ne rade lokalne trgovine, a Odlukom Stožera nema niti gradskog prijevoza građanima je neophodna pomoć u hrani i kućnim potrepštinama.

Ako ste u mogućnosti donirati hranu u konzervama, tjesteninu, brašno, sol, šećer, ulje, prašak za rublje ( manja pakiranja kako bi što više obitelji dobilo )sapun, šampon za kosu, šampon za tuširanje, pastu i četkice za zube, pozivamo vas da isto dopremite u Udruženje obrtnika grada Zagreba, Trg Mažuranića 13 / do četvrtka, 02.4.2020, u vremenu od 10.00h-12.00h.

Zbog ograničenog kretanja te da što manje Vas izlažemo nepotrebnim opasnostima, sve prikupljeno bit će otpremljeno građanima Markuševca i Čučerja.

Novčanu pomoć možete uplatiti na: Župa pohoda Blažene Djevice Marije, IBAN HR7823900011100129399 s naznakom za Caritas pomoć nakon potresa.

U ime svih njih Hvala Vam od srca.!

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

SLJEDEĆA OBJAVA

OD DANAS JEFTINIJI PLIN


Thumbnail
PREDHODNA OBJAVA

#OSTANIDOMA


Thumbnail
Current track

Title

Artist