ALEX OGNJENA – Di si bio…?

Piše: - 02.04.2020.

Di si bio…kad je frka? Pitanje je koje postavlja ne samo zagrebačka kantautorica Alex Ognjena već i mnoge žene, a naročito sada u vrijeme izolacije i nedavnih potresa. Čini se kako mjere borbe protiv Corona virusa pozitivno utječu na kreativnost mladih glazbenika, pa tako i na ovu svestranu umjetnicu i humanitarku.

Pjesma je nastala kao produkt raznih humanitarnih akcija kojima je svjedočila i u kojima je sudjelovala, a zahvaljujući kojima je primijetila da pomoć i podrška ponekad prije dođu od potpunog stranca nego od osobe na koju ste računali.

Tako na pomalo šaljiv način Alex pjeva o muškarcu koji uživa u društvu žene, no nije tu kad ga ona zatreba.

Iako je na estradi tek 2 godine, vjerna pop žanru Alex Ognjena iza sebe već ima prepoznatljive pjesme pod etiketom Dallas recordsa. U pjesmama voli progovarati o taboo temama, jednako kao što voli provocirati javnost voli svojim odjevnim kombinacijama.

 

“Medicinske sam struke pa znam koliko je važno da se pridržavamo uputa i ostanemo doma, a ako je nekome potrebna pomoć neka mi se slobodno obrati putem društvenih mreža “- poručuje Alex koja dokazano nema problema biti tamo gdje treba, pogotovo “kad je frka”.

Tekst za pjesmu potpisuje Alex, a glazba je nastala u suradnji s poznatim producentom Silviom Pasarićem, više strukim dobitnikom Porina, koji je za pjesmu ‘’Di si bio’’ radio i aranžman.

Podijelite

Current track

Title

Artist