Kampanja „Sa zagrebačkih prozora“

Piše: - 08.04.2020.

Turistička zajednica grada Zagreba pokrenula je kampanju „Sa zagrebačkih prozora“ na Facebook stranici www.facebook.com/visitzagreb i poziva sugrađane da pošalju svoje fotografije zagrebačkih kvartova poslikane s vlastitih balkona, prozora i terasa.

„S obzirom na preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite da ostanemo doma, kampanjom ’Sa zagrebačkih prozora’ želimo potaknuti naše sugrađane da pronađu nešto lijepo u svemu što nas je snašlo ovih dana i da nam pokažu svoj „pogled“ na Zagreb. Jednako tako, želimo podsjetiti sve one koji su bili u našem gradu na zanimljive zagrebačke vedute, a one koji nas još nisu posjetili, želimo potaknuti da Zagreb uvrste na svoju listu putovanja. Do sada nam je stiglo više od 50 fotografija i drago mi je vidjeti da su se ljudi rado aktivirali. Pozivam sve koji još nisu da se odazovu ovoj kampanji te nam dostave svoje fotografije zagrebačkih pogleda kroz prozor ili s balkona”, poručila je direktorica Turističke zajednice Martina Bienenfeld.

Kampanja će trajati do nedjelje, 19. travnja i to isključivo na spomenutoj Facebook stranici. Sve primljene fotografije Turistička zajednica objavit će i na svojem blogu lovezagreb.hr, gdje će posjetitelji moći virtualno prošetati Zagrebom i zagrebačkim kvartovima na malo drugačiji način.

Podijelite

Current track

Title

Artist