Tones And I predstavlja novi video spot “Bad Child”

Piše: - 10.04.2020.

Singl “Bad Child” fanovima je prošli mjesec serviran na digitalnim platformama uz pjesmu “Can’t Be Happy All The Time”

Australska superzvijezda Tones And I, poznata po globalnom hitu “Dance Monkey” kojim je oborila brojne glazbene rekorde, predstavila je video spot za posljednji singl “Bad Child”.

“Oduvijek sam željela napisati pjesmu iz nečije tuđe perspektive. Pjesma ‘Bad Child’ prva je ostvarena prilika. Govori o odrastanju kroz oči neke druge osobe”, otkrila je Tones And I. Snimljen pod producentskom palicom Visible Studios i režiran od ostrane Liama Kellyja i Nicka Kozakisa, nadrealistički video uradak dostupan je na službenom YouTube kanalu Tones And I.

“Bad Child” je fanovima prošli mjesec serviran na digitalnim platformama uz pjesmu “Can’t Be Happy All The Time”, a oba singla predstavljaju prve glazbene uratke nakon objave EP-a “The Kids Are Coming”.

Na ovom debitantskom izdanju našao se i ranije spomenuti hit koji već gotovo 30 tjedana vlada radijskim eterom i digitalnim platformama kao jedan od najemitiranijih singlova. “Dance Monkey” ne samo da je oborio rekorde na aplikaciji Shazam kao jedna od najtraženijih pjesama već je postigao i višestruko platinastu i dijamantnu nakladu u više od 15 zemalja svijeta. Kao autorica, Tones And I obara rekorde kao prva autorica u posljednjih 8 godina koja je dosegla Top5 na Billboardovoj Hot 100 ljestvici i kao autorica s najduže vladajućim hitom na broju jedan UK ljestvica, dok u rodnoj Australiji obara povijesne rekorde u vladanju vrhovima top lista.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist