Noć knjige u Sesvetama

Piše: - 15.04.2020.

Dragi ljubitelji knjiga i likovne umjetnosti, pozivamo vas da svojim likovnim radovima sudjelujete u virtualnoj izložbi Galerije Oblok i da se na njihovim stranicama pridružite u „slavljenju“ Knjige.

Tema ovogodišnje Noći knjige, a time i ove izložbe je promjena. Svojim likovnim radovima ispričajte na koji način je neka knjiga utjecala na vas ili predstavite knjigu ili lik iz knjige za koje mislite da su utjecali na vas ili na naš svijet.

Pitate se kako sudjelovati na ovoj izložbi? Lako… pošaljite fotografiju ili skeniranu verziju svojih likovnih radova na e-mail adresu do 22. travnja 2020. godine, a galerija će pristigle objaviti. Važno je da u e-mailu uz fotografiju ili skeniranu verziju likovnih radova napišete i nazive knjiga koje su poslužile kao inspiracija te da pošaljete najviše dva rada. Važna napomena: vaše sudjelovanje je ujedno pristanak na objavu imena i prezimena autora likovnih radova.

Neka nas sve vodi poruka organizatora Noći knjige: Knjige mijenjaju svijet. Svi koji čitaju, to znaju s obaveznim dodatkom #ostanidoma #sknjigomnisiizoliran Više na ovoj poveznici.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist