IGOR JOVIĆEVIĆ NOVI TRENER DINAMA

Piše: - 22.04.2020.

Nasljednik Nenada Bjelice zove se Igor Jovićević.

Novi trener Dinama stiže na klupu nakon što je vodio mladu momčad zagrebačkog kluba s kojom je radio sjajne stvari u juniorskoj Ligi prvaka.

Jovićević je rođen u Zagrebu, dijete je kluba, sin legende Modrih Čede Jovićevića, koji nas je nedavno napustio.

”Emocije su pomiješane. Roditelji mi znače jako puno, gubitak tate ostavio je velikoga traga, moram se s time suočiti, sjećanje na njega nikad neće izblijedjeti. Ponosan sam na njega, na sve što je učinio u karijeri i na sve što je dao Dinamu u tih deset godina. On je moj heroj, moj idol, uvijek mi je bio parametar kako se treba ponašati i koji su putevi uspjeha”, rekao je novi trener Modrih.

”Ovo je ostvarenje mojih dječačkih snova, doista je neizmjerna radost koju osjećam, ali isto tako i velika odgovornost koju sa sobom nosi dužnost prvoga trenera. U mladim danima bio sam jedan od navijača sa sjeverne tribine. Prije svega sam Dinamov navijač. Dakle, prije nego što sam trener, ja sam navijač. Volim Dinamo odmalena, cijeli život sam tu, tata me u ove prostorije doveo kad sam imao četiri godine. I želio sam biti trener Dinama, nije mi bilo važno kad, samo da to budem”, rekao je Jovićević po potpisu ugovora.

Novom treneru suradnici će kao članovi stručnog stožera prve momčadi biti pomoćni treneri Damir Krznar i Alen Peternac, trener vratara Sandro Žufić, kondicijski treneri Ivan Štefanić i Stipe Marina, analitičar Vedran Attias te team manager Marko Kuže.

Sretno Igore!

Podijelite

Current track

Title

Artist