novi hit za The Weeknd – In Your Eyes

Piše: - 22.04.2020.

The Weeknd izdao novi hit “In Your Eyes”, treći singl sa novog albuma “After Hours”, koji je debitirao 20. ožujka

Abel Makkonen Tesfaye (16. veljače 1990., Toronto), poznat i kao The Weeknd kanadski je pjevač, tekstopisac i producent. Višestruki dobitnik Grammyja 2018. krajem ožujka izdao je album “After Hours”, a u to vrijeme izašao je i treći singl sa albuma naziva “In Your Eyes”.

Iako The Weeknd još uvijek vlada top listama sa pjesmom “Blinding Lights”, za koju u zadnje vrijeme slušamo na Zabavnom remix u produkciji Major Lazer, vrijeme je konačno i za jednu od pjesama koja je potencijalni ljetni hit. Ovaj novi singl jednostavno odiše nezaboravnim osamdesetim godinama. Od produkcije koja u dijelovima ima italo disco prizvuk, ili dionice saksofona koja vas može podsjetiti na najbolju temu iz nekog starog hita banda Spandau Ballet, do vokala koji vas podsjeća na pop kralja Michael Jacksona, a sve to prožeto snažnim funk ritmom. “In Your Eyes” zasluženo kreće od danas u našu rotaciju stranih singlova !

Kad je u pitanju spot za ovaj novi singl, i tu su se umiješale osamdesete,  spot za “In Your Eyes” nastavlja priču ostalih spotova sa “After Hours”, koja prati maničnog krvavog The Weeknda u crvenom odijelu kroz razne noćne priče. Ako ste uživali u legendarnom spotu za pjesmu “Thriller” Michael Jacksona, onda vas ni spot za “In Your Eyes” neće razočarati.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist