ZET: OD PONEDJELJKA PRILAGOĐENI VOZNI RED

Piše: - 25.04.2020.

Od ponedjeljka, 27.travnja u prometu će biti 111 linija ZETa.

Umjesto tramvaja u prometu će i dalje biti autobusne linije koje prometuju trasama noćnih tramvajskih linija (31 Črnomerec – Savski most, 32 Prečko – Borongaj, 33 Gračansko Dolje – Savišće i 34 Ljubljanica – Dubec).
Tramvajske linije bit će postupno uspostavljane, ovisno o sigurnosnim procjenama i situaciji na trasama kojima prolaze.

Putnici u vozilima trebaju održavati tjelesnu udaljenost od najmanje jednog metra. Preporuča se i nošenje zaštitnih maski te dezinficiranje ruku prije ulaska u autobus.

ZET će kao i do sada nastaviti dezinficirati vozila tri puta dnevno te redovito čistiti i prozračivati vozilo prije i nakon vožnje, kao i prilikom stajanja na stajalištima, a sve kako bi se smanjila mogućnost širenja zaraze.

Prijevoz će se od ponedjeljka naplaćivati na svim autobusnim linijama, a karte će se moći kupovati na uobičajenim prodajnim mjestima.

Za putovanje linijama ZET-a nisu potrebne  propusnice Stožera civilne zaštite već valjane vozne karte.

Novi režim vožnje bit će u primjeni do daljnjeg i ovisit će o razvoju epidemiološke situacije i daljnjim naputcima nadležnih tijela.

Popis autobusnih linija koje će biti u prometu od ponedjeljka, kao i važeći rasporedi vožnje pogledajte ovdje https://www.zet.hr/autobusni-prijevoz/dnevne-linije-251/251

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist