Holding centar u Vukovarskoj ponovno radi uobičajeno

Piše: - 28.04.2020.

Holdingova poslovnica u Vukovarskoj ulici vraća se na uobičajeno radno vrijeme, što znači da će radnim danom biti otvorena od 7 i 30 do 19 i 30 te subotom od 8 do 12 sati. Iako do daljnjega preporučuju korištenje elektroničkih usluga u najvećoj mjeri, onima koji odluče doći u Centar za korisnike bit će pružena asistencija u posebnom režimu rada, ali u najvećoj raspoloživoj mjeri.

“U prostor će se ulaziti ograničeno, na poziv djelatnika, a ispred ulaza uspostavljena su dva pristupna koridora. Jedan je namijenjen korisnicima koji trebaju informacijsku podršku ili podnose zahtjeve, a drugi građanima koji na blagajnama žele izvršiti uplatu. Duž oba koridora označen je potreban razmak kojega je nužno održavati tijekom eventualnog čekanja”, poručuju u Holdingu.

Blagajne i šalteri Zagrebparkinga trenutačno su na raspolaganju u Šubićevoj 40 od ponedjeljka do petka od 7 i 30 do 15 sati, a parkirališne se karte mogu kupiti i putem specijalizirane internetske stranice. Holding centar pružat će uobičajeni i cjeloviti spektar usluga za tjedan dana, odnosno od 4. svibnja, kada će na toj lokaciji biti otvoreni i šalteri s korisničkom podrškom Zagrebparkinga, Gradske plinare Zagreb – Opskrbe, Autobusnog kolodvora Zagreb i ZET – a, također uz pridržavanje svih preventivnih mjera.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist