HAIM – I Know Alone

Piše: - 30.04.2020.

Plesni singl popularnih sestara Haim stiže nakon najave trećeg studijskog albuma „Women In Music Pt. III“.

Nakon što su predstavile zamijećene singlove „Summer Girl“, „Hallelujah“, „Now I’m In It“ i „The Steps“, sestre Danielle, Este i Alana Haim su objavile novu pjesmu „I Know Alone“. Singl će se naći na njihovom studijskom albumu „Women In Music Pt. III. Hrvatska publika pjesmu može slušati u eteru Zabavnog radija.

„Ova je pjesma nastala u razdoblju u kojem sam bila vrlo usamljena. Sada je dobila potpuno novo značenje, nadam se da će slušateljima pomoći u ovim neviđenim okolnostima“, otkrila je Danielle Haim na Instagramu sastava. U prepoznatljivom Haim stilu, njihov novi singl kombinira različite žanrove kao što su indie rock, pop i dance. Za pjesmu je predstavljen i spot, u čijem su kreiranju sudjelovali Jake Scheier i Jackie Kelman:

Haim će studijski album „Women In Music Pt. III“ objaviti 26. lipnja ove godine . Za naziv njihovog novog izdanja zaslužna je Danielle: „To mi se ime pojavilo u snu. Probudila sam se smijući i morala sam to podijeliti sa sestrama“, priznala je. „Naziv albuma je nešto s čime se možemo poistovjetiti, mi jesmo žene u glazbi, o nama se uvijek tako pisalo. Mislim da na ovaj način možemo imati veću kontrolu“, dodala je Alana.

Haim su do danas objavile dva studijska albuma. Njihovo posljednje izdanje naziva “Something To Tell You” svjetlo dana ugledalo je 2017. godine te je debitiralo na sedmom mjestu Billboard 200 ljestvice. Prvi studijski album “Days Are Gone” objavile su 2013. godine, a na njemu su se našli uspješni singlovi “Forever”, “If I Could Change Your Mind”, “The Wire”, “Falling” i “Don’t Save Me”.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist