Vatrogasna “sedmica” puštena u promet

Piše: - 04.05.2020.

U okviru druge faze postupne uspostave tramvajskog prometa u promet je puštena tramvajska linija 7 Savski most – Dubec. S terminala u Dupcu krenula je “sedmica” prigodno oslikana vatrogasnim motivima, kao zahvala zagrebačkim vatrogascima za velike napore uložene u sanaciju posljedica potresa.

“Ovo je naše hvala zagrebačkim vatrogascima koji su nakon potresa izvršili 4200 intervencija i sanirali preko 3500 dimnjaka. Puštanjem u promet ove tramvajske linije, koja će voziti Maksimirskom i Šubićevom ulicom, postupno normaliziramo autobusni i tramvajski promet u gradu”, izjavio je gradonačelnik Milan Bandić te još jednom pozvao građane da se pridržavaju svih epidemioloških preporuka prilikom vožnje u tramvajima i autobusima.

Predsjednica Uprave ZET – a Ljuba Romčević – Žgela najavila je kako će uskoro u prometu biti i ostale tramvajske linije. “Krajem ovog ili početkom idućeg tjedna, ovisno o dinamici radova u Vodnikovoj ulici, tramvaji će početi voziti preko Glavnog kolodvora. Na taj ćemo način obuhvatiti sve linije tramvajskog prometa u Gradu Zagrebu, osim onih linija u samoj gradskoj jezgri”, kazala je Žgela.

Sve detalje vezane uz javni tramvajski prijevoz, uključujući aktualni raspored, možete provjeriti na web stranici Zagrebačkog električnog tramvaja.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

SLJEDEĆA OBJAVA

HNK u Vašem kvartu


Thumbnail
PREDHODNA OBJAVA

Zaplešite s Ladom


Thumbnail
Current track

Title

Artist