Odličja i medalje liječnicima iz Nacionalnog stožera

Piše: - 05.05.2020.

Izvršni odbor Hrvatskog liječničkog zbora (HLZ – a) odlučio je dodijeliti odličja i medalje “Ladislav Rakovac” liječnicima članovima Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske za osobite zasluge u sprečavanju širenja zaraze koronavirusom.

Odličjem i medaljom “Ladislav Rakovac” odlikuju se ministar zdravstva Vili Beroš, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević Alemka Markotić i ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Maja Grba Bujević.

“Članovi Nacionalnog stožera civilne zaštite, uvažene kolegice i kolege, zaslužili su visoko priznanje Hrvatskog liječničkog zbora za osobite zasluge u sprečavanju širenja zaraze COVID – 19 i očuvanju zdravlja naroda te postignute posebne rezultate u razvoju zdravstvene zaštite u Hrvatskoj”, stoji u priopćenju HLZ – a.

Javna priznanja i odličja HLZ – a društvena su priznanja koja se dodjeljuju zbog osobitog doprinosa za Hrvatsku, posebno u razvoju zdravstva i medicine u organizacijskom, stručnom i znanstvenom pogledu.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist